Серија 459

Аголен приклучок за вентили за една цевка од сериите 328 и 452 и конвертибилни вентили за радијатор код 339402.

Оди до
459001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Аголен приклучок за вентили за една цевка од сериите 328 и 452 и конвертибилни вентили за радијатор код 339402.

Технички податоци

Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување
3D модели
Текст за опис
Аголен приклучок за вентили за една цевка од сериите 328 и 452 и конвертибилни вентили за радијатор код 339402. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез, заробен орев. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi