Серија 328

Радијаторски вентил за системи со една цевка.

Оди до
328.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Радијаторски вентил за системи со една цевка.
Комплет со приклучок за сонда.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Главно централно растојание: 40 mm
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Забелешка
Kv
2,2 m³/h
3D модели
Текст за опис
Радијаторски вентил за системи со една цевка. Комплет со приклучок за сонда. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: 23 p. 1,5, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Главно централно растојание: 40 mm. Завршница: хроматска. Kv: 2,2 m³/h. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi