Серија 452

Радијаторски вентил за системи со две цевки.

Оди до
452.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Радијаторски вентил за системи со две цевки.
Комплет со шаблон, ѕидна плоча и приклучок за сонда.
Ѕидни приклучоци.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Главно централно растојание: 40 mm
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kv
3D модели
Текст за опис
Радијаторски вентил за системи со две цевки. Комплет со шаблон, ѕидна плоча и приклучок за сонда. Ѕидни приклучоци. приклучоци за цевки: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: 23 p. 1,5, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Главно централно растојание: 40 mm. Завршница: хроматска. Kv: 1,8 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
94d495e1-7556-4fe3-9847-f4b56a6629a2

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi