209

Siguresë kundër goditjeve dhe kundër vjedhjeve. Për koka termorregulluese të serisë: 200, 204, 202 dhe 205.

Përshkrimi: 

Siguresë për përdorim në vende publike.
Për koka termorregulluese të serisë 200, 204, 202 dhe 205.

Përdoret me çelësin e veçantë hekzagonal art. 209001.

 

 

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

  • Udhëzime për përdorimin

Vizatime:

BIM model

Kodi

Paketë

Pako

209000

1

10

Produkte të ngjashme