Seritë 200

Koka e kontrollit termostatik për valvulat e projektuara për sistemet ngrohëse, sensor i integruar me element të mbushur me lëng.

Shko te
200013.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Koka e kontrollit termostatik për valvulat e projektuara për sistemet ngrohëse, sensor i integruar me element të mbushur me lëng.
Shkallëzim i graduar nga ❄ deri në 5 çka i korrespondon një game rregullimi temperature nga 7 °C deri në 28 °C.
Me adaptor.

Të dhënat teknike

Lustër: e kromuar

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Koka e kontrollit termostatik për valvulat e projektuara për sistemet ngrohëse, sensor i integruar me element të mbushur me lëng. Shkallëzim i graduar nga ❄ deri në 5 çka i korrespondon një game rregullimi temperature nga 7 °C deri në 28 °C. Me adaptor. Lustër: e kromuar.
SCIP code
f39f3201-e256-450c-aed4-42f4fa77145b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi