Seritë 5020

MINICAL, Zgavër ajri automatike. E kromuar.

Shko te
502031.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri automatike. E kromuar.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. E kromuar. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
632b9540-fdac-405c-ac13-5b095066a620
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. E kromuar. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
b4375c78-671d-4d3a-9734-3a460d22903e

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi