Seritë 3006

ROBOFIL, Tub i lakuar pvr mbushjen e boilerit.

Shko te
300600_0.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Tub i lakuar pvr mbushjen e boilerit.
Plotësuar me:- valvul kontrolli dyshe me valvul mbyllëse;- lidhje tubi;- valvul mbyllëse.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–95 °C
Lidhja e tubit: 0,4 m

Certifikimet

WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Tub i lakuar pvr mbushjen e boilerit. Plotësuar me: - valvul kontrolli dyshe me valvul mbyllëse; - lidhje tubi; - valvul mbyllëse. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–95 °C. Lidhja e tubit: 0,4 m.
SCIP code
26191fd9-d162-48d4-bfa1-40c9ebcb906b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi