Серија 3006

ROBOFIL, Јамка за полнење на котелот.

Оди до
300600_0.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Јамка за полнење на котелот.
Опремен со двоен обратен вентил со затворачки вентил, приклучок на цревото и вентил за исклучување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 2–95 °C
Должина црево: 0,4 m

Сертификати

WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Јамка за полнење на котелот. Опремен со двоен обратен вентил со затворачки вентил, приклучок на цревото и вентил за исклучување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–95 °C. Должина црево: 0,4 m.
SCIP code
26191fd9-d162-48d4-bfa1-40c9ebcb906b

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi