Seritë 7504

CONTECA® EASY, Matës i drejtpërdrejtë i nxehtësisë për njësitë shpërndarëse dhe rregullatore.

Shko te
750405G.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Matës i drejtpërdrejtë i nxehtësisë për njësitë shpërndarëse dhe rregullatore.
Plotësuar me:- çift sondash temperature me zhytje (L= 1,9 m);- matës vëllimi i turbinës me dalës me puls;- integrator elektronik me ekran LCD.
Për seritë 765, 766, 767, seritë SATK15/16/50/60.
Me matës vëllimi të turbinës.
Matja e drejtpërdrejtë e nxehtësisë me lexim lokal me anë të LCD-së ose leximit të centralizuar përmes transmetimit Bus.
Projektuar për transmetimet M-Bus në RS-485. RS-485.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C
Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC)
Konsumi i energjisë: 1 W
Klasa e saktësisë: 3

Certifikimet

CE
MI004

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shpejtësia e rrjedhës së përhershme (Qp) Shkalla minimale e rrjedhës (Qi)
Lloji i masës
Duzë e vetme
Modele 3D
Teksti i tenderit
Matës i drejtpërdrejtë i nxehtësisë për njësitë shpërndarëse dhe rregullatore. Plotësuar me: - çift sondash temperature me zhytje (L= 1,9 m); - matës vëllimi i turbinës me dalës me puls; - integrator elektronik me ekran LCD. Për seritë 765, 766, 767, seritë SATK15/16/50/60. Me matës vëllimi të turbinës. Matja e drejtpërdrejtë e nxehtësisë me lexim lokal me anë të LCD-së ose leximit të centralizuar përmes transmetimit Bus. Projektuar për transmetimet M-Bus në RS-485. RS-485. lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: 1 W. Klasa e saktësisë: 3. Shpejtësia e rrjedhës së përhershme (Qp): 2,5 m³/h. Shkalla minimale e rrjedhës (Qi): 50 l/h. Lloji i masës: Duzë e vetme.