Seritë 5261

Grup hidraulik sigurie për ngrohësit depozitues të ujit të nxehtë, me valvul mbyllëse dhe valvul kontrolli të kontrollueshme.

Shko te
placeholder_product.png
526151_dim~-~page-1.png
placeholder_product.png
526151_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Grup hidraulik sigurie për ngrohësit depozitues të ujit të nxehtë, me valvul mbyllëse dhe valvul kontrolli të kontrollueshme.
Për instalimin horizontal, me fole standarde.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–120 °C
Instalim: 7 bar
Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 10 kW
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

ACS
BELGAQUA
NF
HY-CERT
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës NË lidhje JO NË lidhje
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Grup hidraulik sigurie për ngrohësit depozitues të ujit të nxehtë, me valvul mbyllëse dhe valvul kontrolli të kontrollueshme. Për instalimin horizontal, me fole standarde. NË lidhje: G 3/4" A (ISO 228-1) M. JO NË lidhje: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–120 °C. Instalim: 7 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 10 kW. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
6da10cf0-5109-4a47-bddf-18c11da7c5ad

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi