Seritë 319

Sifon plastik shkarkimi.

Shko te
319601.png
319601_dim~-~page-1.png
319601.png
319601_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Sifon plastik shkarkimi.

Certifikimet

NF

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Sifon plastik shkarkimi. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi