Seritë 5261

Grup hidraulik sigurie për ngrohësit depozitues të ujit të nxehtë, me valvul mbyllëse dhe valvul kontrolli të kontrollueshme.

Shko te
526142.png
526142_dim~-~page-1.png
526142_sez~-~page-1.png
526142_ins1~-~page-1.png
526142.png
526142_dim~-~page-1.png
526142_sez~-~page-1.png
526142_ins1~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Grup hidraulik sigurie për ngrohësit depozitues të ujit të nxehtë, me valvul mbyllëse dhe valvul kontrolli të kontrollueshme.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–120 °C
Instalim: 7 bar
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

BELGAQUA
NF
HY-CERT
ACS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Vlerësimi maksimal i shkarkimit
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Grup hidraulik sigurie për ngrohësit depozitues të ujit të nxehtë, me valvul mbyllëse dhe valvul kontrolli të kontrollueshme. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–120 °C. Instalim: 7 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 4 kW. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
8d2a302e-a9cf-4f40-bf17-0a01923ef89b
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Grup hidraulik sigurie për ngrohësit depozitues të ujit të nxehtë, me valvul mbyllëse dhe valvul kontrolli të kontrollueshme. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–120 °C. Instalim: 7 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 10 kW. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
490a1c25-9ed0-459d-bc28-bf43bead4099

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi