Серија 5261

Хидраулична безбедносна група за грејачи за складирање на топла вода, со вентил за исклучување и контролиран обратен вентил.

Оди до
526142.png
526142_dim~-~page-1.png
526142_sez~-~page-1.png
526142_ins1~-~page-1.png
526142.png
526142_dim~-~page-1.png
526142_sez~-~page-1.png
526142_ins1~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Хидраулична безбедносна група за грејачи за складирање на топла вода, со вентил за исклучување и контролиран обратен вентил.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 2–120 °C
Поставување: 7 bar
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

BELGAQUA
NF
HY-CERT
ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Максимален рејтинг на празнење
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидраулична безбедносна група за грејачи за складирање на топла вода, со вентил за исклучување и контролиран обратен вентил. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–120 °C. Поставување: 7 bar. Максимален рејтинг на празнење: 4 kW. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
8d2a302e-a9cf-4f40-bf17-0a01923ef89b
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидраулична безбедносна група за грејачи за складирање на топла вода, со вентил за исклучување и контролиран обратен вентил. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–120 °C. Поставување: 7 bar. Максимален рејтинг на празнење: 10 kW. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
490a1c25-9ed0-459d-bc28-bf43bead4099

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi

ЧПП - Често поставувани прашања

MISSING