Seritë 5261

Grup hidraulik sigurie për ngrohësit depozitues të ujit të nxehtë, me valvul mbyllëse dhe valvul kontrolli të kontrollueshme.

Shko te
placeholder_product.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Grup hidraulik sigurie për ngrohësit depozitues të ujit të nxehtë, me valvul mbyllëse dhe valvul kontrolli të kontrollueshme.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–120 °C
Instalim: 7 bar
Lustër: krom

Certifikimet

BELGAQUA
NF
HY-CERT
ACS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Vlerësimi maksimal i shkarkimit
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Grup hidraulik sigurie për ngrohësit depozitues të ujit të nxehtë, me valvul mbyllëse dhe valvul kontrolli të kontrollueshme. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–120 °C. Instalim: 7 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 10 kW. Lustër: krom.
SCIP code
b942d2cc-a627-4d17-a28d-c9e31503f523
Modele 3D
Teksti i tenderit
Grup hidraulik sigurie për ngrohësit depozitues të ujit të nxehtë, me valvul mbyllëse dhe valvul kontrolli të kontrollueshme. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–120 °C. Instalim: 7 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 18 kW.
SCIP code
bd846ff9-2133-43a6-81aa-a7de2efcf1a6

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi