Серија 5261

Хидраулична безбедносна група за грејачи за складирање на топла вода, со вентил за исклучување и контролиран обратен вентил.

Оди до
placeholder_product.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Хидраулична безбедносна група за грејачи за складирање на топла вода, со вентил за исклучување и контролиран обратен вентил.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 2–120 °C
Поставување: 7 bar
Завршница: хроматска

Сертификати

BELGAQUA
NF
HY-CERT
ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Максимален рејтинг на празнење
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидраулична безбедносна група за грејачи за складирање на топла вода, со вентил за исклучување и контролиран обратен вентил. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–120 °C. Поставување: 7 bar. Максимален рејтинг на празнење: 10 kW. Завршница: хроматска.
SCIP code
b942d2cc-a627-4d17-a28d-c9e31503f523
3D модели
Текст за опис
Хидраулична безбедносна група за грејачи за складирање на топла вода, со вентил за исклучување и контролиран обратен вентил. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–120 °C. Поставување: 7 bar. Максимален рејтинг на празнење: 18 kW.
SCIP code
bd846ff9-2133-43a6-81aa-a7de2efcf1a6

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi