Серија 5261

Хидраулична безбедносна група за грејачи за складирање на топла вода, со вентил за исклучување и контролиран обратен вентил.

Оди до
placeholder_product.png
526151_dim~-~page-1.png
placeholder_product.png
526151_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Хидраулична безбедносна група за грејачи за складирање на топла вода, со вентил за исклучување и контролиран обратен вентил.
За хоризонтална монтажа, со стандардно седиште.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 2–120 °C
Поставување: 7 bar
Максимален рејтинг на празнење: 10 kW
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

ACS
BELGAQUA
NF
HY-CERT
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Во врска OUT конекција
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидраулична безбедносна група за грејачи за складирање на топла вода, со вентил за исклучување и контролиран обратен вентил. За хоризонтална монтажа, со стандардно седиште. Во врска: G 3/4" A (ISO 228-1) M. OUT конекција: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–120 °C. Поставување: 7 bar. Максимален рејтинг на празнење: 10 kW. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
6da10cf0-5109-4a47-bddf-18c11da7c5ad

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi