Seritë 7000

Dollap i integruar me pllakë të pasme dhe dyer të galvanizuar.

Shko te
700025.png
700024-25_dim~-~page-1.png
700025-700205%20002-700213.png
700025-700105%20002-700115.png
700025.png
700024-25_dim~-~page-1.png
700025-700205%20002-700213.png
700025-700105%20002-700115.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Dollap i integruar me pllakë të pasme dhe dyer të galvanizuar.

Të dhënat teknike

Lustër: RAL 9010 e bardhë
Thellësia: 140–180 mm

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi Gjatësia Lartësia
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Dollap i integruar me pllakë të pasme dhe dyer të galvanizuar. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Gjatësia: 550 mm. Thellësia: 140–180 mm. Lartësia: 1175 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart