Серија 7000

Вграден ормар со галванизирана задна плоча и врати.

Оди до
700025.png
700024-25_dim~-~page-1.png
700025-700205%20002-700213.png
700025-700105%20002-700115.png
700025.png
700024-25_dim~-~page-1.png
700025-700205%20002-700213.png
700025-700105%20002-700115.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вграден ормар со галванизирана задна плоча и врати.

Технички податоци

Завршница: бела RAL 9010
Длабочина: 140–180 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете Должина Висина
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вграден ормар со галванизирана задна плоча и врати. Завршница: бела RAL 9010. Должина: 550 mm. Длабочина: 140–180 mm. Висина: 1175 mm.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти