Seritë 641

Aktuator rezervë për valvula zonale të motorizuara të serive 642 dhe 643.

Shko te
641002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktuator rezervë për valvula zonale të motorizuara të serive 642 dhe 643.

Të dhënat teknike

Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuator rezervë për valvula zonale të motorizuara të serive 642 dhe 643. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi