Серија 641

Резервен активатор за моторизирани зонски вентили од сериите 642 и 643.

Оди до
641002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен активатор за моторизирани зонски вентили од сериите 642 и 643.

Технички податоци

Напојување со електрична енергија: 230V (AC)

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Резервен активатор за моторизирани зонски вентили од сериите 642 и 643. Напојување со електрична енергија: 230V (AC).
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi