Серија 642

Z-one™, Моторизиран двонасочен зонски вентил.

Оди до
642042.png
642042_dim~-~page-1.png
642042_sez~-~page-1.png
642042.png
642042_dim~-~page-1.png
642042_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Моторизиран двонасочен зонски вентил.

Со помошен микропрекинувач.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–90 °C
Опсег на амбиентална температура: 0–40 °C
потрошувачка на енергија: 7 VA
Класа за заштита: IP 20
Должина на напојниот кабел: 0.95 m, 0,95 m
Оцена на контакт на помошен микропрекинувач (230V): 0,8 A
Време на отворање: 70–75 s
Време на затворање: 5–7 s

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Напојување со електрична енергија Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Моторизиран двонасочен зонски вентил. Со помошен микропрекинувач. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Опсег на амбиентална температура: 0–40 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 7 VA. Класа за заштита: IP 20. Должина на напојниот кабел: 0.95 m. Оцена на контакт на помошен микропрекинувач (230V): 0,8 A. Kv: 2,5 m³/h. Време на отворање: 70–75 s. Време на затворање: 5–7 s.
SCIP code
d215fa5a-c0e2-4ac6-848e-a1b0d22bb83d
3D модели
Текст за опис
Моторизиран двонасочен зонски вентил. Со помошен микропрекинувач. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Опсег на амбиентална температура: 0–40 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 7 VA. Класа за заштита: IP 20. Должина на напојниот кабел: 0,95 m. Оцена на контакт на помошен микропрекинувач (230V): 0,8 A. Kv: 4,5 m³/h. Време на отворање: 70–75 s. Време на затворање: 5–7 s.
SCIP code
14679814-0b6d-49ee-b307-fdfb4fdc4a47
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Моторизиран двонасочен зонски вентил. Со помошен микропрекинувач. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Опсег на амбиентална температура: 0–40 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 7 VA. Класа за заштита: IP 20. Должина на напојниот кабел: 0,95 m. Оцена на контакт на помошен микропрекинувач (230V): 0,8 A. Kv: 6 m³/h. Време на отворање: 70–75 s. Време на затворање: 5–7 s.
SCIP code
ffec7942-4a56-4ed5-ac55-b5b83f5ab8a4
3D модели
Текст за опис
Моторизиран двонасочен зонски вентил. Со помошен микропрекинувач. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Опсег на амбиентална температура: 0–40 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: 7 VA. Класа за заштита: IP 20. Должина на напојниот кабел: 0,95 m. Оцена на контакт на помошен микропрекинувач (230V): 0,8 A. Kv: 6 m³/h. Време на отворање: 70–75 s. Време на затворање: 5–7 s.
SCIP code
3e3f0f47-8767-43df-ab25-b2a9546f8034

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi