Seritë 789

-

Shko te
placeholder_product.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

-

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 30 %
Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
- Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 30 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
40337777-7010-443b-9e23-db9ecc8d73e4
Modele 3D
Teksti i tenderit
- Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 30 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
9d901983-4fcd-46fe-80b3-85877f5568a3

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart