Серија 789

Комплетно со топчести вентили за секундарно коло за SATK20/30 со електронски регулатор.

Оди до
placeholder_product.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплетно со топчести вентили за секундарно коло за SATK20/30 со електронски регулатор.
Комплетно со:

  • топчести вентили со навртка 3/4”;
  • дихтунзи за заптивање на влакна;
  • црвени/сини контролни рачки.

За сериите SATK20 - SATK30.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C
Максимален процент на гликол: 30 %
средно: вода, раствори на гликол

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
Комплетно со топчести вентили за секундарно коло за SATK20/30 со електронски регулатор. Комплетно со:топчести вентили со навртка 3/4”;дихтунзи за заптивање на влакна;црвени/сини контролни рачки. За сериите SATK20 - SATK30. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
40337777-7010-443b-9e23-db9ecc8d73e4
3D модели
Текст за опис
Комплетно со топчести вентили за секундарно коло за SATK20/30 со електронски регулатор. Комплетно со:топчести вентили со навртка 3/4”;дихтунзи за заптивање на влакна;црвени/сини контролни рачки. За сериите SATK20 - SATK30. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
9d901983-4fcd-46fe-80b3-85877f5568a3

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти