338

Valvul radiatori këndore termorregulluese për gypa bakri dhe plastikë.

Përshkrimi: 

Valvul këndore e përshtatshme për koka kontrolli termostatik
(radiatorë) dhe aktivues termoelektrikë.
E kromuar.
Për gypa prej bakri, plastik dhe shumështresor.
Presioni maximal i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100°C.

 

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Drawings: 

BIM model

Kodi

Att. radiat. 

Att. tubaz. 

Kv (m3/h)

Paketë

Pako

338302 

3/8"

23 p.1,5 

2,22

10

50

338402 

1/2"

23 p.1,5 

2,70

10

50

338452 

1/2"

3/4"

2,70

10

50

 

Produkte të ngjashme