7000

Kuti e integruar për përdorim të dyfishtë PLURIMOD® EASY

Përshkrimi: 

Kuti e integruar
për përdorim të dyfishtë PLURIMOD®
EASY.
Pjesë fundore të galvanizuar dhe derë
të lyer
për pjesën e brendshme RAL 9010;
pajisur me një strukturë përfundimtare
me aftësi përshtatëse nga 140 në 180
mm thellësi.
Kutia e modelit ka ganxha për
pozicionimin e kllapave me kod
700205 002.
Përgatitur për pozicionim
e shërbimeve të ujit sanitar të serisë
7000.

Shkarkime

Kodi Përmasat (mm)

700025

550 x 1175