Seritë 5020

Zgavër ajri automatike me kapuç higroskopik.

Shko te
502043.png
502043_sez~-~page-1.png
502043.png
502043_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri automatike me kapuç higroskopik.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike me kapuç higroskopik. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
d0992322-de2d-419c-858f-ab2400ddf9a7

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi