Seritë 622

Xhep rezervë.

Shko te
623002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Xhep rezervë.
Për seritë 662, 623 dhe 624.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Xhep rezervë. Për seritë 662, 623 dhe 624.
SCIP code
cd87a688-4ca7-45e8-88f8-9c257d66754a
Modele 3D
Teksti i tenderit
Xhep rezervë. Për seritë 662, 623 dhe 624.
SCIP code
cd87a688-4ca7-45e8-88f8-9c257d66754a

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart