Seritë 624

-

Shko te
624000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

-

Të dhënat teknike

Klasa e mbrojtjes: IP 40

Certifikimet

CE
DIN
ENEC03
INAIL

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
- Klasa e mbrojtjes: IP 40.
SCIP code
15e20563-9973-4adf-9c4e-f091a38b473d
Modele 3D
Teksti i tenderit
- Klasa e mbrojtjes: IP 40.
SCIP code
15e20563-9973-4adf-9c4e-f091a38b473d

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi