Серија 622

Резервен џеб.

Оди до
623002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен џеб.
За сериите 662, 623 и 624.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Резервен џеб. За сериите 662, 623 и 624.
SCIP code
cd87a688-4ca7-45e8-88f8-9c257d66754a
3D модели
Текст за опис
Резервен џеб. За сериите 662, 623 и 624.
SCIP code
cd87a688-4ca7-45e8-88f8-9c257d66754a

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти