Серија 623

Термостат со двојно потопување.

Оди до
623000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостат со двојно потопување.

Технички податоци

Класа за заштита: IP 40

Сертификати

CE
DIN
ENEC03
INAIL

Цртежи и спецификации

Број на дел Температурен опсег за прилагодување Двојна безбедносна поставка на термостатот
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостат со двојно потопување. Температурен опсег за прилагодување: 0–90 °C. Двојна безбедносна поставка на термостатот: 100 °C. Класа за заштита: IP 40.
SCIP code
c1717f32-d88e-4549-8f33-307f2bb1262f
3D модели
Текст за опис
Термостат со двојно потопување. Температурен опсег за прилагодување: 0–100 °C. Двојна безбедносна поставка на термостатот: 110 °C. Класа за заштита: IP 40.
SCIP code
c1717f32-d88e-4549-8f33-307f2bb1262f

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi