Seritë 623

Termostat me zhytje i dyfishtë.

Shko te
623000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Termostat me zhytje i dyfishtë.

Të dhënat teknike

Klasa e mbrojtjes: IP 40

Certifikimet

CE
DIN
ENEC03
INAIL

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Gama e rregullimit të temperaturës Cilësimi i sigurisë së termostatit të dyfishtë
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Termostat me zhytje i dyfishtë. Gama e rregullimit të temperaturës: 0–90 °C. Cilësimi i sigurisë së termostatit të dyfishtë: 100 °C. Klasa e mbrojtjes: IP 40.
SCIP code
c1717f32-d88e-4549-8f33-307f2bb1262f
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostat me zhytje i dyfishtë. Gama e rregullimit të temperaturës: 0–100 °C. Cilësimi i sigurisë së termostatit të dyfishtë: 110 °C. Klasa e mbrojtjes: IP 40.
SCIP code
c1717f32-d88e-4549-8f33-307f2bb1262f

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi