Seritë 622

Xhep inoksi për aplikimin shtëpiak të përjashtuar nga kërkesat e certifikimit INAIL.

Shko te
622010.png
622010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Xhep inoksi për aplikimin shtëpiak të përjashtuar nga kërkesat e certifikimit INAIL.
Për termostatet me kod 622000.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Xhep inoksi për aplikimin shtëpiak të përjashtuar nga kërkesat e certifikimit INAIL. Për termostatet me kod 622000. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi