Seritë 622

Termostat me zhytje i rregullueshëm.

Shko te
622000.png
622000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Termostat me zhytje i rregullueshëm.

Të dhënat teknike

Gama e rregullimit të temperaturës: 0–90 °C
Klasa e mbrojtjes: IP 40

Certifikimet

CE
DIN
ENEC03
INAIL

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Termostat me zhytje i rregullueshëm. Gama e rregullimit të temperaturës: 0–90 °C. Klasa e mbrojtjes: IP 40.
SCIP code
10ec4786-7e56-49cb-ad97-512cf18e7f47

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi