Серија 622

Прилагодлив термостат за потопување.

Оди до
622000.png
622000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив термостат за потопување.

Технички податоци

Температурен опсег за прилагодување: 0–90 °C
Класа за заштита: IP 40

Сертификати

CE
DIN
ENEC03
INAIL

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостат за потопување. Температурен опсег за прилагодување: 0–90 °C. Класа за заштита: IP 40.
SCIP code
10ec4786-7e56-49cb-ad97-512cf18e7f47

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi