Серија 622

Џеб од не'рѓосувачки челик за домашна примена е ослободен од барањата за сертификација INAIL.

Оди до
622010.png
622010.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Џеб од не'рѓосувачки челик за домашна примена е ослободен од барањата за сертификација INAIL.
За шифра на термостат 622000.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Џеб од не'рѓосувачки челик за домашна примена е ослободен од барањата за сертификација INAIL. За шифра на термостат 622000. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi