Seritë 5218

Valvul temperuese, e rregullueshme me dorezë, me valvula kontrolli dhe filtra.

Shko te
521814.png
521814_dim~-~page-1.png
521814_bol~-~page-1.png
521814_app~-~page-1.png
521814.png
521814_dim~-~page-1.png
521814_bol~-~page-1.png
521814_app~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul temperuese, e rregullueshme me dorezë, me valvula kontrolli dhe filtra.
PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”
Low Lead

Certifikimet

WRAS
HY-CERT
ACS
BUILDCERT NSF

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës Kv
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul temperuese, e rregullueshme me dorezë, me valvula kontrolli dhe filtra. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 45–65 °C. Lustër: krom. Kv: 1,5 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul temperuese, e rregullueshme me dorezë, me valvula kontrolli dhe filtra. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 45–65 °C. Lustër: krom. Kv: 1,7 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul temperuese, e rregullueshme me dorezë, me valvula kontrolli dhe filtra. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 45–65 °C. Lustër: krom. Kv: 3,0 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart