Серија 5218

Вентил за калење, прилагодлив со копче, со обратни вентили и цедилки.

Оди до
521814.png
521814_dim~-~page-1.png
521814_bol~-~page-1.png
521814_app~-~page-1.png
521814.png
521814_dim~-~page-1.png
521814_bol~-~page-1.png
521814_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за калење, прилагодлив со копче, со обратни вентили и цедилки.
PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 2–90 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

WRAS
HY-CERT
ACS
BUILDCERT NSF

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентил за калење, прилагодлив со копче, со обратни вентили и цедилки. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 45–65 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,5 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
3785b3f0-a9b4-4995-8195-f70f5e435e6d
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентил за калење, прилагодлив со копче, со обратни вентили и цедилки. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 45–65 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,7 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
85d6d270-1972-493d-97c2-e28a01adbec0
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентил за калење, прилагодлив со копче, со обратни вентили и цедилки. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 45–65 °C. Завршница: хроматска. Kv: 3,0 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти