Серија 5218

Претходно формирана изолациона обвивка.

Оди до
CBN521814.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Претходно формирана изолациона обвивка.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Претходно формирана изолациона обвивка.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Претходно формирана изолациона обвивка.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi