Серија 5217

Термостатски вентил за мешање, прилагодлив со копче, обратни вентили и цедалки.

Оди до
521713.png
521714_dim~-~page-1.png
521714_sez~-~page-1.png
521714_app~-~page-1.png
521713.png
521714_dim~-~page-1.png
521714_sez~-~page-1.png
521714_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски вентил за мешање, прилагодлив со копче, обратни вентили и цедалки.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

NF
ACS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за мешање, прилагодлив со копче, обратни вентили и цедалки. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,85 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
a5154fe2-ca21-4c5a-9f2a-f8a5de2100c0
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски вентил за мешање, прилагодлив со копче, обратни вентили и цедалки. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,50 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
286f8407-a19d-4f38-831d-b0c1c1aae900

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти