Seritë 5217

Valvul përzierëse termostatike, e rregullueshme me dorezë, me valvula kontrolli dhe filtra.

Shko te
521713.png
521714_dim~-~page-1.png
521714_sez~-~page-1.png
521714_app~-~page-1.png
521713.png
521714_dim~-~page-1.png
521714_sez~-~page-1.png
521714_app~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse termostatike, e rregullueshme me dorezë, me valvula kontrolli dhe filtra.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–85 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

ACS
NF

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës Kv
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike, e rregullueshme me dorezë, me valvula kontrolli dhe filtra. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–50 °C. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–85 °C. Lustër: krom. Kv: 1,85 m³/h. Materialet: Nikel.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike, e rregullueshme me dorezë, me valvula kontrolli dhe filtra. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–50 °C. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–85 °C. Lustër: krom. Kv: 1,50 m³/h. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart