Серија 5219

Вентил за калење прилагодлив со копче.

Оди до
521934.png
521934_bol~-~page-1.png
521934_dim~-~page-1.png
521934_app~-~page-1.png
521934.png
521934_bol~-~page-1.png
521934_dim~-~page-1.png
521934_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за калење прилагодлив со копче.
PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 2–90 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

HY-CERT
ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување Kv
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за калење прилагодлив со копче. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,5 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
21e8f407-0048-4556-b9a6-ed594f14aa8c
3D модели
Текст за опис
Вентил за калење прилагодлив со копче. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,7 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
71fffbd2-bcfd-4040-b0f9-a80d6afae008
3D модели
Текст за опис
Вентил за калење прилагодлив со копче. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Завршница: хроматска. Kv: 3,0 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Вентил за калење прилагодлив со копче. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,5 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
701d55f7-2e23-48d3-ae1a-5bcff0600dfa
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за калење прилагодлив со копче. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,7 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
e11953de-3bb5-4125-a309-91973a8b9ca5
3D модели
Текст за опис
Вентил за калење прилагодлив со копче. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Завршница: хроматска. Kv: 3 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти