Seritë 2522

Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme me valvula kontrolli dhe filtra për sisteme diellore termike.

Shko te
252212tmfaus.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme me valvula kontrolli dhe filtra për sisteme diellore termike.
Pajisje me performancë të përmirësuar termike me funksion sigurie kundër përvëlimit.
Me funksion mbivendosjeje për dezinfektim termik.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

AUS AS 4032.1 Cof C 02466  AS 1357.1/2 C to C 25724
NSW HEALTH APPROVED

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës DN
Kv
1,5 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme me valvula kontrolli dhe filtra për sisteme diellore termike. Pajisje me performancë të përmirësuar termike me funksion sigurie kundër përvëlimit. Me funksion mbivendosjeje për dezinfektim termik. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–50 °C. Lustër: krom. DN: DN 15 (trupi). Kv: 1,5 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
ec761592-d56c-4fdc-97ac-43ddc4c6c1e5
Kv
1,4 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme me valvula kontrolli dhe filtra për sisteme diellore termike. Pajisje me performancë të përmirësuar termike me funksion sigurie kundër përvëlimit. Me funksion mbivendosjeje për dezinfektim termik. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–50 °C. Lustër: krom. DN: DN 20 (trupi). Kv: 1,4 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
3151ff2a-300c-4ceb-aac6-2956298f2b67

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart