Серија 2522

Прилагодлив термостатски вентил за мешање со обратни вентили и цедалки, за соларни термални системи.

Оди до
252212tmfaus.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив термостатски вентил за мешање со обратни вентили и цедалки, за соларни термални системи.
Уред за подобрени термички перформанси со безбедносна функција против изгореници.
Со пониска функција за термичка дезинфекција.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 14 bar
Среден температурен опсег: 2–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

AUS AS 4032.1 Cof C 02466  AS 1357.1/2 C to C 25724
NSW HEALTH APPROVED

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување DN
Kv
1,5 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање со обратни вентили и цедалки, за соларни термални системи. Уред за подобрени термички перформанси со безбедносна функција против изгореници. Со пониска функција за термичка дезинфекција. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C. Завршница: хроматска. DN: DN 15 (тело). Kv: 1,5 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
ec761592-d56c-4fdc-97ac-43ddc4c6c1e5
Kv
1,4 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Прилагодлив термостатски вентил за мешање со обратни вентили и цедалки, за соларни термални системи. Уред за подобрени термички перформанси со безбедносна функција против изгореници. Со пониска функција за термичка дезинфекција. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C. Завршница: хроматска. DN: DN 20 (тело). Kv: 1,4 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
3151ff2a-300c-4ceb-aac6-2956298f2b67

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти