Seritë 553

Valvul për mbushje automatike e pajisur me tapë manuale, me filtër dhe me valvul bllokuese.

Shko te
553040.png
553040_dim~-~page-1.png
553040_sez~-~page-1.png
553040.png
553040_dim~-~page-1.png
553040_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul për mbushje automatike e pajisur me tapë manuale, me filtër dhe me valvul bllokuese.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–70 °C
Gama e rregullimit të presionit: 0,3–4 bar

Certifikimet

PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Shënim
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul për mbushje automatike e pajisur me tapë manuale, me filtër dhe me valvul bllokuese.   Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–70 °C. Gama e rregullimit të presionit: 0,3–4 bar.
SCIP code
da5c9a44-cc51-4319-a081-e499187d86af
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul për mbushje automatike e pajisur me tapë manuale, me filtër dhe me valvul bllokuese. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–70 °C. Gama e rregullimit të presionit: 0,3–4 bar.
SCIP code
6ff430a8-a80b-4ccc-a351-1c3d25f4d059

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi