Серија 553

Автоматски регулационен вентил за дополнување вода во системот, филтер, неповратен вентил.

Оди до
553040.png
553040_dim~-~page-1.png
553040_sez~-~page-1.png
553040.png
553040_dim~-~page-1.png
553040_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски регулационен вентил за дополнување вода во системот, филтер, неповратен вентил.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 16 bar
Среден температурен опсег: 5–70 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 0,3–4 bar

Сертификати

PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Забелешка
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски регулационен вентил за дополнување вода во системот, филтер, неповратен вентил. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–70 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,3–4 bar.
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски регулационен вентил за дополнување вода во системот, филтер, неповратен вентил. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–70 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,3–4 bar.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi