Серија 574

Единица за автоматско полнење со спречување на повратен проток од типот BA, Y-цедилка и вентил за исклучување.

Оди до
574001.png
574001_sez~-~page-1.png
574001_dim~-~page-1.png
574001.png
574001_sez~-~page-1.png
574001_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Единица за автоматско полнење со спречување на повратен проток од типот BA, Y-цедилка и вентил за исклучување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar
Среден температурен опсег: 5–60 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување
3D модели
Текст за опис
Единица за автоматско полнење со спречување на повратен проток од типот BA, Y-цедилка и вентил за исклучување. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Среден температурен опсег: 5–60 °C.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi