Серија 553

Автоматски регулационен вентил за дополнување вода во системот, со манометар за сетирање на притисок, филтер, неповратен вентил, поделив до составните делови.

Оди до
553540.png
553540_dim~-~page-1.png
553540_sez~-~page-1.png
553540.png
553540_dim~-~page-1.png
553540_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски регулационен вентил за дополнување вода во системот, со манометар за сетирање на притисок, филтер, неповратен вентил, поделив до составните делови.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 16 bar
Среден температурен опсег: 5–65 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 0,2–4 bar

Сертификати

PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување Забелешка
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски регулационен вентил за дополнување вода во системот, со манометар за сетирање на притисок, филтер, неповратен вентил, поделив до составните делови. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–65 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,2–4 bar.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски регулационен вентил за дополнување вода во системот, со манометар за сетирање на притисок, филтер, неповратен вентил, поделив до составните делови. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–65 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,2–4 bar.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi