Seritë 553

Valvul për mbushje automatike, i rregullueshëm, antikalkare, me lidhje me manometër ose me mundësi lidhjeje me matës.

Shko te
553540.png
553540_dim~-~page-1.png
553540_sez~-~page-1.png
553540.png
553540_dim~-~page-1.png
553540_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul për mbushje automatike, i rregullueshëm, antikalkare, me lidhje me manometër ose me mundësi lidhjeje me matës.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–65 °C
Gama e rregullimit të presionit: 0,2–4 bar

Certifikimet

PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Shënim
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul për mbushje automatike, i rregullueshëm, antikalkare, me lidhje me manometër ose me mundësi lidhjeje me matës. lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–65 °C. Gama e rregullimit të presionit: 0,2–4 bar.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul për mbushje automatike, i rregullueshëm, antikalkare, me lidhje me manometër ose me mundësi lidhjeje me matës. lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–65 °C. Gama e rregullimit të presionit: 0,2–4 bar.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi