Seritë 574

Njësi karikimi automatike me parandalues të kthimit të rrjedhës të llojit BA, filtër-Y dhe valvul mbyllëse.

Shko te
574001.png
574001_sez~-~page-1.png
574001_dim~-~page-1.png
574001.png
574001_sez~-~page-1.png
574001_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi karikimi automatike me parandalues të kthimit të rrjedhës të llojit BA, filtër-Y dhe valvul mbyllëse.
Parandaluesi i kundër-rrjedhjes është në përputhje me normativën EN 12729.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–60 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi karikimi automatike me parandalues të kthimit të rrjedhës të llojit BA, filtër-Y dhe valvul mbyllëse. Parandaluesi i kundër-rrjedhjes është në përputhje me normativën EN 12729. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–60 °C.
SCIP code
91bb754e-74d4-4471-9c4f-d06421daa2c0

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi