Seritë 2522

Valvul e rregullueshme temperuese kundër përvëlimit me performancë të lartë, me valvula kontrolli dhe filtër në hyrjet e saj.

Shko te
252219hp_aus.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e rregullueshme temperuese kundër përvëlimit me performancë të lartë, me valvula kontrolli dhe filtër në hyrjet e saj.
E përshtatshme për sistemet diellore dhe të ujit të nxehtë në çast.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

ACS
AUS AS4032.2 C of C 02466

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës DN
Kv
1,5 m³/h
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e rregullueshme temperuese kundër përvëlimit me performancë të lartë, me valvula kontrolli dhe filtër në hyrjet e saj. E përshtatshme për sistemet diellore dhe të ujit të nxehtë në çast. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–55 °C. Lustër: krom. DN: DN 15 (trupi). Kv: 1,5 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
33479cf2-f9c7-4f51-8ea3-001770a97bbf
Kv
1,7 m³/h
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e rregullueshme temperuese kundër përvëlimit me performancë të lartë, me valvula kontrolli dhe filtër në hyrjet e saj. E përshtatshme për sistemet diellore dhe të ujit të nxehtë në çast. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–50 °C. Lustër: krom. DN: DN 20 (trupi). Kv: 1,7 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
a4dc2d2e-135c-44bf-9b7a-434dd5fde601

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart